Black Bronzer (4)

Черен Бронзант.
Black Bronzer се препоръчва за тези, които са достигнали максимален загар, но искат още и още! С Black Bronzer се надхвърля естествената бариера на тенообразуване. Формулата включва 20 бронзиращи съставки и акселератор от ново поколение Melanogen V, които гарантират незабавен ефект, наситен и много тъмен тен. Съдържа още колаген и кофеин, които моделират тялото, масла от macadamia и buriti и витамини за регенериране и подхранване на кожата.
Emerald Bay

Berry Treasure
Банановият екстракт ускорява процеса на почерняване и помага за образуването на меланин.Нектарът от Агаве доставякомплекс от витамини и осигурява съхранението на влажността и перфектната визия на вашата кожа.
Total Bronzer (3)

Бронзант за тъмен равномерен тен
Вие сте редовен клиент на соларно студио, имате тъмен цвят на кожата, но желаете още по-наситен загар. Total Bronzer е перфектният продукт за Вас. Иновационната формула Extreme Multibronze Solutions гарантира наситен равномерен и дълготраен тен, надхвърлящ естествената бариера. Активните съставки – масло от шеа, D-Panthenol и глицерин защитават кожата и я предпазват от изсушаване.